Parteneri LiveJasmin

BSmart Studio – Studio Certified LiveJasmin

Uimitor, insa adevarat, BSmart este singurul studio LiveJasmin cu mai putin de 15 modele online. Acest lucru dovedeste ca fiecare model care intra pe usa studioului si se lasa pe mana noastra face bani. Ne bucuram enorm ca am reusit aceasta performanta de a fi Certified neavand sute de modele; pe noi ne califica calitatea si nu cantitatea.

Este minunat sa vezi cum toate modelele BSmart fac mii de dolari perioada de perioada. Un model BSmart Studio detine performanta cu cele mai multe prezente in Top 3  Income: locul 1 de 9x intr-un an si de 2x locul 2. Partenerii nostri, LiveJasmin, au vazut in echipa noastra dorinta de a face performanta si ambitia de a scrie istorie…si asta facem de cand suntem pe piata.

” I’ve known many studios over the years, but Bsmart stands out among them. LiveJasmin is thrilled to have Bsmart studio as one of our long-term partners. As we believe quality and professionalism are key, it is inspiring to work with partners who share the same values as we do. ”

Károly Papp, CEO & Co-Founder

Beneficii

Care sunt beneficiile tale ca model sa ni te alaturi?

In primul rand odata deveniti Certfied, LiveJasmin garanteaza pentru noi ca suntem corecti si extrem de seriosi cu fiecare model in parte.

Pentru tine ca model, faptul ca suntem parteneri cu LiveJasmin ar trebuie sa fie o garantie ca in scurt timp vei fi si tu model de succes. Esti in locul potrivit, cu oamenii potriviti, beneficiind de cea mai avansata tehnologie si cele mai cool decoruri. Ne place sa crestem modele, ne place sa transformam fiecare fata care intra in studio intr-o femeie independenta si increzatoare in fortele ei.

Castigurile modelelor ne ofera calificativul de a fi un studio foarte bun…insa in spatele acelor cifre nu sta norocul, ci multe ore de munca atat din partea modelelor cat si din partea trainerilor.

Suntem onesti…nu vindem lucruri in care nu credem sau care nu exista, nu cerem bani pentru trafic si nici nu folosim asta ca pe un argument al succesului.

Ti-am oferit cifrele

Important e ce vei alege tu sa faci acum. Vei face ceva ca sa iti oferi un start mai bun in viata? Vei face ceva ca sa nu iti mai lipseasca nimic? Pentru ca daca vrei … poti programa interviul chiar acum!

Da! Vreau un interviu

Alegerea ideala

 BSMART Studio

Noi suntem BSmart Studio, extrem de ambitiosi iar aici vom face o mica paranteza: “carul mic doboara carul mare”. Profesionisti, nimic nu este lasat la voia intamplarii. Succesul modelelor vine alaturi doar de o echipa inchegata.

Multumim pe acesta cale celor care au crezut in noi, si in special domnului KÁROLY PAPP, CEO-ul LiveJasmin si bineinteles modelelor noastre ca au ales sa lucreze alaturi de noi fara sa fie nevoie sa garantam ceva.

Ele acum sunt modelele pe care TU azi le admiri si pe care le vezi cel mai des in TOP 3 income pe cel mai mare site din domeniul videochatului.