Fii trainer BSmart

Ne dorim sa ne marim echipa cu oameni pasionati, ambitiosi si plini de energie care sa scrie istorie alaturi de noi.

Suntem un studio caracterizat prin cultul performantei si munca in echipa; nimic nu se poate realiza fara o echipa bine unita care sa aiba aceleasi viziuni despre ce inseamna succesul. Ne place sa ne mandrim cu reusitele noastre si cu ce magie putem face cu orice model care ne calca pragul. Trainerii nostri sunt baza fiecarui model de succes, ei nu sunt doar simpli traineri ci oameni extrem de bine pregatiti care nu cunosc “nu se poate”.

BSmart Studio este studioul care ofera cel mai intensiv training si cel mai indelungat. Ne dorim o data ce perioada de training este gata si se poate intra in paine sa mearga totul perfect; calitatea privatului sa fie una exemplara. Jobul de trainer implica foarte multa munca, empatie, rabdare si punctualitate insa exista si numeroase beneficii si satisfactii pe masura.

Esti interesat de acest job insa nu ai experienta….

Acest lucru nu reprezinta un impediment. Suntem aici sa-ti prezentam si sa te invatam tainele acestui domeniu. Lasa-te pe mana noastra si in scurt timp te vei descurca de minune…important este sa vrei. Un coleg te va ghida si iti va explica in detaliu fiecare pas pentru ca tu sa intelegi exact ce inseamna sa fii trainer Bsmart.

Ce presupune mai exact jobul de trainer? Vei avea biroul si calculatorul tau de unde vei putea monitoriza modelele. Fiecare trainer are un numar de modele de care se va ocupa indeaproape si pe care le “creste”.  Te vei ocupa atat de partea de free chat cat si de partea de private. Vei putea interveni, discuta si motiva modelele pentru ca ele sa aiba cel mai bun randament.

Vino alaturi de noi

Te asteptam la o discutie amicala cu echipa noastra

Completeaza acum formularul, iar noi vom analiza cererea ta si te vom contacta pentru a stabili o discutite mai pe larg.