Intrebari2023-04-02T07:39:57+00:00

Intrebari

Este normal sa ai intrebari,
iar noi suntem bucurosi sa le putem raspunde

Pentru ca este o afacere ca oricare alta, dar cu beneficii de top. Stim ca succesul se bazeaza pe munca si perseverenta, dar adaugand in acest mix oameni dedicati, ambitiosi, care pun pret pe lucrurile bine facute, am ajuns sa ne mandrim in fiecare zi cu rezultatele noastre si cu echipa frumoasa pe care am format-o.

Ce presupune interviul ?2019-11-23T13:52:59+00:00

O discutie relaxata, la un ceai, cafea, sau un pahar cu apa, in care tu vei obtine raspunsurile la orice intrebari mai ai si nu le-am raspuns deja aici pe site, iar noi ne vom forma o parere asupra personalitatii tale si a potrivirii acesteia cu acest job. Deasemenea, daca doresti, iti vom oferi un tur al studioului.

Pot lucra la non-adult ?2019-11-23T13:53:32+00:00

Da, poti. Mai mult, asiguram venit minim garantat de $1000 chiar si pentru acest segment.

Cat de repede poti sa incepe sa faci bani?2021-06-21T12:06:52+00:00

Tocmai pentru ca dorim sa faci cat mai multi bani pe termen lung, preferam sa te platim noi inclusiv in perioada de training (si platim chiar bine, anume 1000 $ venit lunar garantat). Dupa primele zile de training vei incepe sa faci bani online, cu sustinerea continua a unui trainer dedicat tie.

Care sunt turele disponibile?2020-04-30T15:36:59+00:00

Pentru cele mai bune rezultate, mai ales pe termen lung, poti alege intre 2 ture: 07-15.30, 22–06.30. La inceput intelegem daca vrei sa testezi ca sa vezi care ti se potriveste.

Ulterior alegi tura cea mai potrivita pentru tine, care va fi tura “principala,” insa bineinteles ca vom intelege daca vor fi zile, in care vei alege alta tura daca vei avea ceva important de rezolvat si nu poti ajunge pe tura ta principala.

Nu sunt din Bucuresti…primesc cazare?2019-11-23T13:55:19+00:00

Daca ne convingi la interviu ca iti doresti cu adevarat sa reusesti, atunci vom rezolva si acest aspect, cel mai probabil intr-un apartament inchiriat aproape de studio.

E legal sa fac videochat?2020-04-01T11:36:58+00:00

Da, este, te asiguram. In plus, vei avea contract de munca, cu toate beneficiile aferente.

Am salariul garantat?2021-06-21T12:08:22+00:00

Uite, ai un job cu un salariu mic, dar care iti da tie o siguranta ca stii ca-l ai. Ai vrea mai mult, dar ti-e frica sa renunti la el ca sa intri sa castigi doar in procente. Ok, intelegem si respectam asta, motiv pentru care iti asiguram noi un venit garantat de 1000 $ pe luna.

De ce? Stim ca poti castiga mult mai mult decat acel salariu actual, si daca asta e grija ta, iar noi vrem sa nu ai griji, te scapam noi de grija asta prin acest salariu garantat: 0725 276 278

Primesc intelegere cu facultatea?2021-06-21T12:09:40+00:00

Majoritatea fetelor cu acest job sunt ca tine, care incearca sa isi construiasca o viata, impacand si facultatea dar si nevoia unui trai decent (care dupa foarte putin timp vei vedea ca va deveni un trai foarte confortabil). Iar noi intelegem, respectam si chiar te incurajam sa ai grija si de studii, pentru a fi o persoana completa (sa existe un echilibru intre latura financiara si cea de dezvoltare a ta ca persoana).

Deci da, te intelegem perfect si ai sustinerea noastra in perioadele in care ai nevoie sa te concentrezi pe studii.

Oferiti bonusuri?2021-06-21T12:13:20+00:00

Da, insa chiar suntem corecti si nu vrem sa te atragem prin 50 bonusuri care sa te dea pe spate. Avem bonusuri, le acordam, sunt usor de obtinut (nu sunt himere), insa nu te pierde in detalii. Iti oferim onestitate, sustinere, conditii exceptionale de lucru, o atmosfera relaxata, iti oferim increderea noastra (prin training, salariu garantat, sustinere morala, etc) … astea vor face diferenta, nu un bonus de 100 $ la semnare.

E vorba de sansa: sa iti schimbi viata si sa reusesti, intr-un mediu elegant si corect organizat, vrei sa risti asta pentru un compromis, pentru 100 $?! Daca nu am reusit din tot ce ai citit pana acum sa te ajutam sa intelegi ca ce oferim valoreaza mai mult decat un bonus de semnare, ne asumam greseala si speram sa ne reauzim.

Testimoniale

Ce spun fetele BSmart

Am ajuns sa fiu model BSmart Studio la recomandarea unei prietene care este deja model de cativa ani in cadrul studioului. M-au primit cu brațele deschise, fără a avea cunoștințe de Limba Engleza sau vreo urmă de experiență in acest domeniu. Încă de la început am avut de trainer și asta m-a ajutat enorm. Sfatul pe care l-as putea da eu modelelor incepatoare: căutați studioul care sa va pune pe voi pe locul 1. BSmart Studio asta a făcut cu mine și asta face in fiecare cu toate modelele. Vin cu drag la munca și asta se poate vedea zi de zi pe camera.

Aaliyah

Povestea mea fericită poate fi și povestea ta. Voiam sa las totul in spate, provincia, limitarile, lipsurile; m-am mutat din provincie cu ajutorul Bsmart, m-au ajutat in privinta cazarii si cheltuielilor de zi cu zi până am ajuns sa iau primii bani. Însă cel mai important a fost faptul ca m-au primit cu brațele deschise și mi-a fost foarte ușor sa mă acomodez; atat echipa cât și modelele mi-au fost alături in aceasta noua etapa a vietii.

Victoria

Initial am ales un studio mare si faimos dar dupa o luna mi-am dat seama ca vreau un studio mai mic, dar la fel sau chiar mai profesionist. Am vazut ca cei de la Bsmart nu promiteau mai nimic, dar erau Certificati LiveJasmin. Am intuit bine ca daca sunt Certificati dar fara zeci/sute de modele, inseamna ca trebuie sa fie foarte buni si ca se pot preocupa de mine. Am avut dreptate. Intr-un an de zile am cumparat terenul si casa mea va fi in curand gata

Amallia

Viata mea s-a schimbat alaturi de echipa Bsmart. Si nu este un cliseu. Eram venita in Bucuresti, stateam la o ruda, aveam 1100lei salariu, viata mea nu se indrepta in absolut nicio directie. Mi-a fost usor sa vin? Nu. Dar Bsmart Studio a fost cea mai buna decizie din viata mea. Acum? In topurile LiveJasmin si caut sa cumpar apartament nou ultracentral, cash. Bsmart inseamna sansa la o viata noua. Nu aplici pentru un job, aplici pentru o alta viata.

Anna

Intre mine si Bsmart Studio a fost dragoste la  prima vedere. I-am vazut Certificati Jasmin dar cu putine modele, am zis ca e ceea ce caut, un loc unde sa fiu ajutata sa reusesc, inteleasa si ascultata. Am reusit? Locul 1 de 6 ori in Top Income Live Jasmin si Locul 2 o data. Mai bine de atat nu stiu sa fi reusit niciun alt studio. Sunt fericita ca i-am ales si sunt fericita ca am avut incredere in ei.

Kate

Eram in ultimul an de liceu si aveam nevoie de bani sa ma intretin. Bsmart a fost alegerea mea pentru ca nu promiteau garantari absurde, bonusuri de angajare, si alte prostii. Mi-a placut asta la ei. Am gasit ce cautam: profesionalism, seriozitate, ajutor pe drumul spre succes. Alaturi de ei am reusit ce nu reuseam intr-o viata. De mai multe ori in Topul incasarilor pe LiveJasmin, o viata fara griji financiare, calatorii, casa mea (fara credit).

Grace

Tur in imagini

Ai siguranta ca lucrezi intr-un mediu elegant, curat si imbietor

Este foarte important pentru noi ca tu sa te simti confortabil si sa ai siguranta ca lucrezi intr-un mediu elegant,curat si imbietor. BSmart Studio este o locatie exclusivista si tinem cont de toate sugestiile de imbunatatire a ambientului de lucru.