Despre Noi

“A team is not a group of people that work together. A team is a group of people that trust each other”.

Suntem o echipa de oameni care isi doreste intotdeuna mai mult. Am ales acest domeniu nu numai din prisma castigurilor, dar si pentru ca vrem sa facem o diferenta… o diferenta bazata pe respect, profesionalism si atitudine. Liantul echipei, Razvan, este cel care a invatat pe pielea lui cat de mult trebuie sa muncesti pentru a duce un trai decent. Avand doua joburi inca din timpul facultatii si peste 10 ani ca angajat in companii multinationale, in ciuda rezultatelor bune obtinute a decis sa schimbe directia la 180 de grade, orientandu-se catre videochat.

Pentru ca este o afacere ca oricare alta, dar cu beneficii de top. Stim ca succesul se bazeaza pe munca si perseverenta, dar adaugand in acest mix oameni dedicati, ambitiosi, care pun pret pe lucrurile bine facute, am ajuns sa ne mandrim in fiecare zi cu rezultatele noastre si cu echipa frumoasa pe care am format-o.

Echipa noastra

Andrada

Trainer

Your Content Goes Here

If you love your work, you’ll be out there every day trying to do it the best you possibly can, and pretty soon everybody around will catch the passion from you – like a fever.

Sam Walton

Loredana

Trainer

Your Content Goes Here

“The future depends on what you do today.”

Mahatma Gandhi

Vali

Trainer

Your Content Goes Here

Through the best on our knowledge and intentions, we are redefining a feel.

De ce vrem sa fim diferiti ?

  • Pentru ca lipsea o solutie pentru fetele care vor sa faca acest job, dar fara a-si pierde umanitatea. Modelele trebuie sa fie respectate si apreciate mai mult.
  • Pentru ca vrem sa schimbam mentalitatea celor care judeca si critica acest job fara sa cunoasca exact ce inseamna sa fii model online. Lumea trebuie sa te iubeasca pentru cum esti TU, nu pentru ce job ai.
  • Colectivul este ales pe spranceana – tocmai din dorinta de a oferi modelului sansa sa evolueze intr-un mod placut, uman si sa creasca in venituri de la o perioada la alta.
  • Pentru ca iubim performanta…pentru ca ne place sa fim mereu in top. Modelele BSmart le poti vedea perioada de perioada in top incasari LiveJasmin. Suntem singurul studio care are cele mai multe modele in TOP Income…suntem fericiti si mandri.

Te apreciem

Ne ghidam dupa principii, avem un sistem de valori

Te motivam

Ai sansa ca tu sa fii exceptia

0EUR
este salariul MEDIU din Romania,
dupa terminarea facultatii
0%
din absolventele de facultate
nu gasesc de lucru, deloc
0%
din absolventele de facultate
vor gasi de lucru pe specializarea lor
0EUR
este costul unui trai decent,
la un nivel confortabil

Ti-am oferit cifrele

“Alege sa stralucesti! Fii independenta si “accept your time back in ca$h”.

Da! Vreau un interviu

Iti oferim conditiile

Ne ghidam dupa principii, avem un sistem de valori.

Vino alaturi de noi

Te astept sa discutam mai multe detalii

Completeaza acum formularul, iar noi vom analiza cererea ta si te vom contacta pentru a stabili o discutie mai pe larg.