Mă adresez ție…

Știu ca esti ocupată și sunt sigură ca ai apăsat din greșeală pe una din reclamele noastre. Nu ai vrut…insa uite ești aici. Și îți arunci privirea în mare pe tot textul, plictisită, gandindu-te: “cine stă să citească atata text, în fond este doar vorba despre videochat.” De aceea scriu…tocmai ca este un domeniu care a fost pus la zid, blamat, ridiculizat…ce sa o mai dam din stanga in dreapta: un domeniu rușinos.
As vrea sa fac o paranteza…si eu am gandit la fel ca tine: “Da ce sunt nebuna sa mă angajez la videochat, Doamne ferește”. Și voila, sunt în acest domeniu de 5 ani și crede-ma ca sunt extrem de mandra și nu am făcut nimic rușinos și…dacă aș lua-o de la capăt as alege fix acest domeniu.
Dar da, te cred ca ești plictisită pentru ca vezi in fiecare zi doar reclame despre acest domeniu: pe Facebook, YouTube, Instagram…Ca orice studio care se respecta, cautam modalități elegante să te “agatam” pe tine, viitorul model.

Poate te-am pierdut de mult sau poate încă mai citești sau dai scroll sa vezi cat mai este de citit. Dacă ai intrat aici înseamnă ca am încredere ca vei și suna și ne vom cunoaste.

Majoritatea fetelor care intra se duc direct la Castiguri, ceea ce nu este nimic rău în asta. Ne mandrim cu castiguri mari si ne place sa aratam asta lumii.
Iar mă abat de la drumul meu și încerc sa subliniez ca acele castiguri sunt reale, sunt muncite. Oh deja mi te imaginez…grimasa de pe fata ta spune totul. Știu exact la ce te gandesti insa, te inseli.
Cand zic ca acei bani au fost munciti mă refer la: numărul de ore online ( de luni pana sambata de la 7:00 pana dupa-amiaza tarziu), sa fii entertainer, sa fii un fel de Inna, Beyonce…da da, nu te amuza…trebuie sa ai energia de a transmite emoții, sa fii mereu zambareata, sa fii mereu atentă la detalii și gata oricand sa ataci.
Știi, sa fii model nu trebuie sa stai în sanii goi :))
Îmi pare rău sa te dezamagesc, însă…am refuzat multe modele bune. Da! Genul ăla de bune după care barbatii tanjesc :))

De ce? Pentru ca vreau modele ca tine, pentru ca tu stai aici si citesti ceea ce eu într-o zi mohorata de iarna am scris.
Pentru ceea ce faci tu se numește EFORT și dacă ai renuntat sa dai scroll pe Instagram inseamna ca poti sta online 8 ore în fiecare zi.

Ohhh la naiba m-am îndepărtat de subiect. Nici nu mai știu ce doream sa iti povestesc inițial. Trebuie sa recitesc….dar nu am sa o fac…voi lăsa totul sa curga natural.

As vrea sa fii și tu un viitor model, as vrea sa te vad intrand in sediu plina de emotii, nesigura, amortita. Da…pentru ca nu înțelegi și nu vezi clar ca în mai puțin de un an, tu vei avea o noua viata, complet diferită.
Tie, draga mea, vreau sa iti oferim ocazia sa ai incredere-n tine. Suntem aici cu un scop…sa te transformam în cea mai buna versiune a ta.
Te-ai uitat vreodată la telenovele? Cand fata simpla devine în scurt timp cea mai misto din toata telenovela…ei bine fata aceea vei fi tu.

Razi? Mă bucur…rasul este un semn bun si ma face sa cred ca esti o persoana cu care voi colabora ușor.

Videochatul bate-l norocul…
Sunt destul de sigură ca si eu am fost comentata pe la spate si aratata cu degetul…insa știi ceva? Nu mi-a păsat! Sunt foarte bine unde sunt. Nu datorez asta nimănui si mă bucura la nebunie faptul ca am reușit!
Barfe, barfe si iar barfe…ohooo zi-mi daca TU poti sa multumesti pe toata lumea. Eu nu pot și dacă era o perioada în care imi doream…acum sunt…mmm cum sa ti explic sa sune frumos…sunt extrem de increzatoare in forțele mele.  
Așa e mai bine și mai sănătos. Știi…este ca atunci cand ai 3000 de prietenii pe Facebook și, cand vrei sa ieși la o cafea, nu ai cu cine. Deci nu, mulțumesc…sau cum zic spaniolii “mejor sola que mal acompanada”. Ador replica asta :))

Meriti mai mult si meriti sa fii acolo sus…meriti sa nu duci lipsa de nimic. Eu am fost acolo! Și știu cum este și…nu vreau sa mai ajung acolo.

Esti tanara, esti frumoasa…cauta in tine puterea sa vrei, ieși din zona ta confort.
TU poți, draga mea așa cum eu am putut așa cum colegele mele au putut.

Trebuie doar sa vrei…sa vrei sa construiești ceva .

M-ar bucura enorm sa te cunosc și impreuna sa facem istorie.