Nu știm cum e la alții însă știm ca la noi este foarte bine. De unde pana unde atâta siguranță? Din zambetul modelelor noastre; si aici nu mă refer doar la ziua cand încasează banii ci iau exemplu fiecare zi din an. Echipa noastra stie ca viata personala a fiecarui model este importantă pentru noi, și de aceea încercăm zi de zi sa le motivam si sa le oferim un echilibru, sa le intelegem și mai ales sa nu le ignorăm.

Toata “nebunia” începe încă de dimineață, de la ora 06:00 cu o cafea ( modelele noastre primesc cafea, ceai, apa, etc gratis) și cu multe rasete si voie buna. După ce fiecare și-a luat cafeaua”nebunia”se muta în camera de make-up ( locul preferat al modelelor noastre, acolo ele se pot rasfata în voie. Oferim gratuit atat produse de make-up de calitate cat si produse de hairstyling). Chicoteli, glume, voie buna, asta se aude din camera de make-up. După ce fiecare model și-a terminat ritualul de frumusețe ajungem la partea de Login.Toate camerele sunt aerisite, curate, aranjate într-un mod extrem de plăcut pentru ca fiecare fata în parte sa se simtă extrem de bine. Un aspect foarte important: fiecare model are trainerul ei. La noi nu exista 10 modele și un trainer. De aceea și avem câștigurile pe care le avem.

Trainerul nu este acolo sa o critice, să o facă se simtă prost sau sa o ignore ci este acolo sa o ajute necondiționat; sa îi fie prieten, suport și cel mai mare fan al ei. Poate părea amuzant: “Cel mai mare fan?”  Da…pentru ca trebuie sa o faca sa se simtă minunat și sa o faca sa se simta frumoasa atunci când modelul nu este în cea mai buna zi a ei (știm deja cum suntem noi femeile, avem zile și zile). Nu ne certam și nu incurajam vocabularul de maidan: ‘Fa”, ‘Ba” ai alte “silabe.”

Incurajam educația, incurajam valorile…și să nu uităm ca suntem frumoase! Muncim minim 8 ore pe zi; Se știe asta…Cele care vor mai mult și sunt ambițioase pot sta și 12 ore, mereu cu un trainer alături.Pauza de masa o luăm mereu impreuna, este un obicei la care ținem. Ne dorim sa fim o familie. În bucătărie este o plăcere sa ne vezi… împărțim mancarea, ne amuzam, facem poze, impartasim povesti despre membri. Este plăcut și nu simți ca esti la munca. Modelele Bsmart sunt …fericite la munca, le place atmosfera de aici, sunt extrem de multumite de câștigurile lor… de la noi pleacă doar modelele neserioase, care nu vor sa evolueze.

Poți oricand sa vii sa ne vizitezi si sa iei pulsul atmosferei din cadrul studioului nostru.
Alege sa fii o persoana nu un număr.