Domeniul videochat

Domeniul de videochat, cunoscut si sub numele de adult online entertainment sau webcamming a luat nastere in urma cu mai mult de 20 de ani, intr-o forma incipienta, mult mai putin dezvoltata decat este acum, din nevoia umana de a interactiona cu alti oameni, de a ne face prieteni, de a ne satisface anumite curiozitati, nevoi, de a stabili apartenenta intr-o comunitate fara limite geografice (world wide web). Treptat a fost incorporat in domeniul de adult entertainment, capatand inclusiv o latura erotica.

Practic activitatea de model videochat o putem defini ca o interactiune virtuala erotica sau mai putin erotica intre model si a alta persoana (o vom numi membru), in cadrul unei sedinte private. Aceasta poate avea multe forme, de la discutii amicale la discutii emotionale, de la un simplu dans sau tease la show-uri erotice.

Jobul de model videochat

Jobul de adult online entertainer sau model videochat este insa unul foarte serios si pentru a face performanta (inclusiv venituri mari, cu mult peste media salariilor din Romania) este nevoie de multa implicare, dorinta de reusita si rezistenta la stres. Este un job care necesita atentie la detalii, abilitati de socializare si o imagine placuta, ingrijita.

Tratat cu profesionalism, acest job aduce foarte multe beneficii (in afara de cele financiare desigur) printre care putem enumera: imbunatatirea calitatii vietii, imbunatatirea imaginii personale, atat interioara cat si exterioara, imbunatatirea abilitatilor de comunicare, abilitatii de a “citi” oamenii din jur si de a te exprima atat verbal cat mai ales non-verbal. De asemenea se merita mentionat imbunatatirea culturii generale, avand in vedere ca discutiile sunt nelimitate si cu oameni din toate regiunile globului.

Pentru bani

Scapa de griji, de lipsuri. Lupta pentru a avea mai mult, pentru a avea un stil de viata cum iti doresti si pentru a-ti permite tot ce nu ti-ai permis pana acum.

Cifrele si limitele le stabilesti singura, noi doar te incurajam sa tintesti cat mai sus

Nu-ti plac lipsurile?
Nici noua nu ne place sa ne lipseasca nimic si ne bucuram ca nici tie. Pentru asta, noi am ales sa ne dedicam 100%, sa muncim din greu, sa fim consecventi.

Cat timp te dedici acestui job, esti perseverenta si apreciezi sugestiile noastre, iti vei castiga fara indoiala siguranta financiara.

Vrei mai mult?
Perfect, pentru ca noi putem sa te invatam sa faci bani, dar pentru a reusi trebuie sa iti doresti. S-ar putea ca visele tale sa nu ramana doar vise.

Aplica, vino si munceste, si apoi ia-ti ce haine/excursii/pantofi vrei, nu ce iti permiti, mananca la ce restaurante nu ti-ai permis pana acum. Noi am muncit pentru toate astea; vrei si tu sa muncesti sa le obtii? Aplica acum, convinge-ne, munceste, si le vei avea!

Vrei alt stil de viata?
Dorim alaturi de noi persoane care pot visa o viata cu totul altfel decat cea de acum. Da, vei munci pentru asta, dar vei obtine ce iti doresti (haine, calatorii, masina).

Nu facem magie, nu avem sisteme de jucat la loto; avem un studio in care tu poti face performanta, avem cunostintele de care ai nevoie pentru a reusi, mai trebuie doar ca tu sa vrei.

Pentru independenta

Incepi cu sanse egale intr-un job in care poti creste oricat de mult si chiar esti ajutata sa te dezvolti, noi fiind intotdeauna alaturi de tine.

Ai libertate
Aici toata lumea te ridica, deoarece doar impreuna putem creste. Totul va fi adaptat personalitatii si nevoilor tale: stilul de lucru, camera, site-urile, programul, numarul de zile.

Cat timp lucrezi serios, poti alege sa lucrezi exact cum si cand preferi. Asta inseamna ca tu ai libertatea de a te bucura de viata si de a te preocupa de hobby-uri, prietene

Ai sanse egale
E un domeniu nou, in care inca te poti impune ca si elita. Investim si credem imens in tine, la fel cum investim in fiecare din colegele tale, iar potentialul este imens.

Nu avem preferinte din cadrul colectivului pentru X sau Y, pentru ca suntem cu adevarat o echipa si venim aici sa muncim. Nu vrem ABSOLUT nimic altceva de la tine decat sa muncesti. Muncesti, castigi; e simplu.

Ai siguranta
Vino sa vezi managerul, owner-ul, o sa fii placut surprinsa. Platim corect si la timp. Nu mintim. Nu luam decizii pripite. Facem business, nu glume proaste.

Gandeste-te la noi ca la un antrenor personal a carui singura preocupare este ca tu sa fii fericita si sa faci bani. Iti dai tot interesul, ai tot suportul nostru, iar modelele noastre zic ca suntem super ok si ca se castiga bine.

Pentru ca se poate

Incepi imediat

De ce sa mai pierzi timpul, asteptand interviuri pentru job-uri prost platite, care nu stii nici macar daca le vei obtine.

Nu te tinem pe liste de asteptare saptamani/luni, nu vii la 3-4 interviuri, nu trebuie sa aduci referinte si un cv periat si umflat.

Programeaza-te acum pentru un interviu, convinge-ne ca esti serioasa, si dupa interviu poti incepe training-ul si in cateva zile deja poti incepe sa castigi bani.

Nu iti cerem nimic decat sa vrei

Tu vii doar cu dorinta de reusita, dorinta de munca, iar noi ne ocupam de restul ca tu sa incepi sa castigi cat mai curand.

Asiguram forma legala de munca, training-ul, sedinte foto profesionale, make-up-ul, tot ce ai nevoie, tu doar sa iti doresti sa reusesti.

Daca nu stii engleza vei avea pe suportul intern online o persoana care sa te ajute sa intelegi si sa inveti sa te exprimi, deci nu-ti fa griji, doar asigura-te ca vrei cu adevarat sa muncesti.

Vreau la interviu!