Despre noi

Suntem o echipa de sapte… sapte oameni care isi doresc intotdeuna mai mult. Am ales acest domeniu nu numai din prisma castigurilor, dar si pentru ca vrem sa facem o diferenta… o diferenta bazata pe respect, profesionalism si atitudine. Liantul echipei, Razvan, este cel care a invatat pe pielea lui cat de mult trebuie sa muncesti pentru a duce un trai decent. Avand doua joburi inca din timpul facultatii si peste 10 ani ca angajat in companii multinationale, in ciuda rezultatelor bune obtinute a decis sa schimbe directia la 180 de grade, orientandu-se catre videochat. Pentru ca este o afacere ca oricare alta, dar cu beneficii de top. Stim ca succesul se bazeaza pe munca si perseverenta, dar adaugand in acest mix oameni dedicati, ambitiosi, care pun pret pe lucrurile bine facute, am ajuns sa ne mandrim in fiecare zi cu rezultatele noastre si cu echipa frumoasa pe care am format-o.

De ce facem asta ?

  • Pentru ca lipsea o solutie pentru fetele care vor sa faca acest job, dar fara a-si pierde umanitatea.
  • Pentru ca lipsea un loc in care sa fie tratate frumos, corect, indrumate, in care sunt apreciate si laudate (cand e cazul), in care nu simt ca intra “la fabrica”.
  • Pentru ca in echipa sunt oameni cu multi ani de experienta in domeniu, cat si in multinationale, care nu au uitat cat de important e sa te simti apreciat.
  • Pentru ca noi credem ca daca asiguram toate conditiile unor persoane care isi doresc performata si muncesc in aceasta directie, rezultatele vor veni.

Te apreciem

Daca esti aici
Stim ca iti doresti, stim ca ti-ar prinde bine o schimbare in bine a vietii, dar ai emotii.Inseamna ca esti la un pas distanta de a incepe un nou drum, in care noi vom fi alaturi de tine, te vom invata, te vom incuraja, si te vom premia pentru eforturi
Esti o invingatoare
Ai ales sa cauti solutii, sa iesi din ciclul de lipsuri si griji. Alegi sa incerci altceva, pentru ca ce ai incercat pana acum nu a produs rezultatele pe care le asteptai.Mentalitatea de invingatoare e ceea ce face diferenta intre cele ce obtin ce doresc de la viata, si cele care raman blocate intr-o viata plina de limite si lipsuri. Pentru acest motiv, vrem sa ni te alaturi.
Vedem potentialul tau
Toti am intampinat probleme pe parcursul vietii, important insa e potentialul tau sa te ridici peste probleme, sa le invingi, si sa incepi sa strangi reusitePentru ca ajutandu-te pe tine, reusim impreuna, pentru ca 1 + 1 (tu si noi), inseamna mai mult de 2. Pentru ca investind in tine, creem valoare si incredere pe termen lung.

Te motivam

269EUR

este salariul MEDIU din Romania, dupa terminarea facultatii

52%

din absolventele de facultate nu gasesc de lucru, deloc

24%

din absolventele de facultate vor gasi de lucru pe specializarea lor

681EUR

este costul unui trai decent, la un nivel confortabil

Ti-am oferit cifrele

Important e ce vei alege tu sa faci acum. Vei face ceva ca sa iti oferi un start mai bun in viata? Vei face ceva ca sa nu iti mai lipseasca nimic? Pentru ca daca vrei … ai un buton aici in dreapta!

 

Iti oferim conditiile

Sediu exclusivist
Prestanta unei vile de +320mp, intr-o zona ultracentrala, sigura, curata, amenajata cu stil si avand ca principal obiectiv confortul tau.Am ales un sediu in care sa te simti bine, in siguranta, cu tot confortul necesar; pentru ca ne place sa facem lucrurile cat mai profesionist
Sistem de valori
Ne ghidam dupa principii, avem un sistem de valori. Oferim si cerem: seriozitate, corectitudine, perseverenta, devotament.Vrem sa castigam impreuna, dar vrem sa o facem intr-un mod serios, profesionist, si pe termen lung.
Ai tot suportul nostru
Cand esti online iti raspundem instant pe chat-ul intern la orice intrebare (replici, cum faci x/y), ca sa castigi cat mai mult.E cineva care sa te asculte, sfatuiasca, sau sa te ajute, online sau offline.
Legalitate
Lucram corect si legal. Asiguram contract de munca, si prin acesta – confidentialitate. Luam in serios toate aspectele legale.Suntem firma inregistrata, respectam cerintele juridice, platim impozitele, avem contabil, avocat, etc.
Camere high-class
Camere amenajate in stil boutique, fiecare diferita si tematica, 8 camere intr-o locatie de +320mp, plus bai, vestiar, camera machiaj.Am spus nu compromisurilor, pentru ca tu sa fii in largul tau in oricare camera vei fi, acestea sunt individuale. Pentru ca avem personalitati diferite si preferinte diferite vrem sa lucrezi unde ti se potriveste mai bine
Technologie de top
PC-uri noi performante customizate pentru streaming, monitoare LED de 39inch, cele mai bune camere video full-HD (noi). Fiecare detaliu tehnic, oricat de mic, a fost solutionat pentru a fi cat mai aproape de perfectiune, pentru ca tu sa poti avea totul perfect; nu ne permitem compromisuri cand cerem performanta. Toata tehnologia e noua, din 2019.

Vino alaturi de noi

Fa primul pas spre independenta!

Completeaza acum formularul, iar noi vom analiza cererea ta si te vom contacta pentru a stabili o discutite mai pe larg.


Date contact

Bucuresti, Pta Unirii

0725.276.278 (0725.BSMART)

0725.276.278

YM: bsmart.studio