Castiguri

CU NOI FACI ORICAT DE MULTI BANI VREI

Daca ar putea fi descris studioul nostru printr-un singur cuvant acela ar fi “bani”. Suntem mandri de echipa frumoasa pe care o avem si cu care efectiv mutam muntii. Orice model care ni se alatura intr-un timp foarte scurt ajunge model de top.

Munca, analiza si dorinta de a ne perfectiona in fiecare zi sunt “secretele” care ne ajuta pe noi sa avem cele mai multe modele in top 3 Castiguri pe cel mai glamours site din lume: LiveJasmin.

Procentajul oferit de Bsmart incepe de la 50%.

In cadrul studioului nostru nu exista amenzi.

  • Venituri colosale

  • Bonusuri atractive

  • Solar

  • Profesor si trainer

  • Asigurare medicala

  • Contract legal

  • Operatii estetice

  • Make-up si coafor

  • Garantat 4500lei

incasari pe diverse perioade

Castigurile tale

Alaturi de noi viata ta se va schimba in bine. Echipa Bsmart te va face sa castigi mai mult decat o avocata, doctorita, bancherita, etc. Intr-un timp semnificativ mai scurt (tu vei castiga de acum, cat vor castiga ele dupa terminarea facultatii, 2 masteruri, si inca 6-7 ani de muncit din greu).

Iti oferim sansa sa evoluezi intr-un mod placut si sa fii independenta. Cu banii castigati iti poti face toate mofturile si sa te gandesti sa iti cumperi masina si o casa.
Casierita te va intreba mereu: cash sau cu cardul?

Vino sa ne cunosti

Ne-am bucura sa vii sa ne cunosti, sa vii  sa vezi cine suntem si mai ales care este dinamica din studioul nostru. Este pacat iti formezi o parere despre acest domeniu inainte sa stii exact despre ce este vorba in profunzime. Acest lucru te va ajuta sa iei decizia corecta si sa iti faci o parere mai aprofundata de ceea ce inseamna videochatul a la Bsmart.

Poti sa iei contact direct cu modelele si cu trainerii, inclusiv sa participi la sedintele noastre foto. Vei vedea live ce inseamna sa fii model Bsmart.

Dezvoltarea ta personala

Ne ghidam dupa principii, avem un sistem de valori.

Te vei reinventa din toate punctele de vedere; tehnica de a controla relationarea interumana pe care o vei dobandi aici iti va schimba in bine viata, nu doar pe plan financiar. Vei accesa alta treapta sociala si iti vei urmari visele fara grija zilei de maine.

Jobul de model de videochat este pus la zid din pacate; si spun din pacate pentru ca doar persoanele superficiale isi dau cu parerea despre un domeniu pe care nu il inteleg si nici nu doresc sa il inteleaga. Modelele Bsmart Studio sunt fete cu varste cuprinse intre 18-35 de ani, casatorite, logodite, cu copii sau cu planuri marete. Sunt fete care se trezesc de la 5:00 dimineata lucreaza ca “nebunele” transformandu-si viata din una simpla si mediocra: bani de tigari imprumutate, urcat in RATB fara bilet sau mancand toata ziua un covrig…intr-una plina de lux: masina personala, vacante, mancat doar la restaurante, haine de lux, ajutat parintii cu bani.

Ele au ales sa fie invingatoare, ele au ales sa nu asculte lumea…din pacate parerea vecinei nu iti va plati niciodata facturile. Sa fii model… vei interactiona zilnic cu persoane din toate colturile lumii, din tari mai civilizate decat Romania, cu persoane cu venituri ridicate chiar si pentru tarile respective. Vei cunoaste persoane care vor dori sa afle mai multe despre tine si cu care vei inchega relatii frumoase de prietenie; fara a fi nevoie sa te dezbraci. Vei cunoaste persoane care doresc sa afle ce te bucura si cum iti pot pune un zambet pe fata.

Viata este frumoasa, draga mea si merita sa o traiesti din plin. Se merita oare sa te sacrifici pentru a avea 800 de lei salariul pe luna? Lasa-ma , te rog, sa iti spun ca un model Bsmart face suma asta intr-o zi. Daca ele pot si tu poti! Daca ele pot sa se trezeasca, sa zambeasca si tu poti…important este sa vrei si sa intelegi ca viata poate fi roz si pentru tine.
Alaturi de noi vei avea tot sprijinul sa iti termini studiile, sa urmezi diverse cursuri pentru a ti imbunatatii cunostiintele. Trebuie in fiecare zi sa fii o versiune mai buna a ta, trebuie sa intelegi ca sta doar in puterea ta.
Stim ca poti…stim ca TU daca vrei poti muta muntii. Ai putina incredere in tine si DA in mai putin de un an de zile visele tale vor lua contur.

Este timpul sa accesezi o alta treapta sociala…este momentul tau. Vino sa ne cunoastem si hai sa pornim la drum impreuna.

“Opinions don’t pay bills” este o vorba!

Te motivam

Cifrele vorbesc

0EUR
este salariul MEDIU din Romania,
dupa terminarea facultatii
0%
din absolventele de facultate
nu gasesc de lucru, deloc
0%
din absolventele de facultate
vor gasi de lucru pe specializarea lor
0EUR
este costul unui trai decent,
la un nivel confortabil

ESTE RANDUL TAU

Important e ce vei alege tu sa faci acum. Vei face ceva ca sa iti oferi un start mai bun in viata? Vei face ceva ca sa nu iti mai lipseasca nimic? Pentru ca daca vrei … ai un buton aici in dreapta!

Da! Vreau un interviu