Castiguri

Vei face oricat de multi bani iti doresti, fara limita superioara, fiind vorba de un procent de 60% (sau 70%) din incasari. Mai mult, pentru ca tu sa fii convinsa, iti oferim venit minim garantat de USD 1000, inclusiv pentru sectiunea non-adult.

Banii tai?

Cat de multi vei dori si nu glumim. Avand un procent de 60% (sau chiar 70%) din incasari (plata bi-lunara), si nicio limita superioara la incasari, tu decizi cat de sus vrei sa tintesti.

Vei castiga mai mult decat o avocata, doctorita, bancherita, etc., intr-un timp semnificativ mai scurt (tu vei castiga de acum, cat vor castiga ele dupa terminarea facultatii, 2 masteruri, si inca 6-7 ani de muncit din greu).

Daca inca ai dubii

Pentru ca noi credem in potentialul tau, iti oferim un salariu garantat de USD 1000 (nu “pana la USD …”, nu “din a 2-a luna”, etc). Faci $600, iei $1000. Faci $2000, iei $2000.

Da, atat de multa incredere avem in ceea ce oferim noi (conditiile din studio si calitatea training-ului), incat ne asumam sa iti garantam aceasta suma. Ce mai astepti? Aplica acum sau suna-ne pe 0725.276278 (0725BSMART).

Dezvoltarea ta personala

Te vei reinventa din toate punctele de vedere; tehnica de a controla relationarea interumana pe care o vei dobandi aici iti va schimba in bine viata, nu doar pe plan financiar. Vei accesa alta treapta sociala si iti vei urmari visele fara grija zilei de maine.

Te vei reinventa
  • Este un job in care vei interactiona zilnic, un numar de ore in fiecare zi, cu persoane din toate colturile lumii, din tari mai civilizate decat Romania, cu persoane cu venituri ridicate chiar si pentru tarile respective.
  • Inseamna ca esti la un pas distanta de a incepe un nou drum, in care noi vom fi alaturi de tine, te vom invata, te vom incuraja, si te vom premia pentru eforturi
Esti o invingatoare
  • Ai ales sa cauti solutii, sa iesi din ciclul de lipsuri si griji. Alegi sa incerci altceva, pentru ca ce ai incercat pana acum nu a produs rezultatele pe care le asteptai.
  • Mai mult, vei invata sa discuti, sa intretii conversatii, sa captezi atentia, sa ghidezi o discutie in directia dorita de tine, sa eviti intrebari, sa alegi intrebarile pe care le pui.
  • Pentru personalitatea ta va fi un pas gigantic inainte, deoarece relationarea cu oamenii de cele mai multe ori este cheia succesului in viata, iar tu vei invata foarte mult, foarte repede, secretele relationarii.
Vei accesa o alta treapta sociala
  • Combinand faptul ca vei castiga mai mult decat manageri din firme mari, cu faptul ca te dezvolti foarte mult pe partea personala (ce am spus mai sus), vei deveni o tanara de succes, cu bani si o personalitate placuta.
  • Iti vei putea termina studiile linistita, te poti preocupa de viata ta (iesit, prieteni, sport, hobby-uri .. si vei avea bani pentru toate), poti sa-ti iei o masina sau chiar o casa. Vei avea lucrurile la care acum doar visezi.
  • Pentru personalitatea ta va fi un pas gigantic inainte, deoarece relationarea cu oamenii de cele mai multe ori este cheia succesului in viata, iar tu vei invata foarte bine, foarte repede, secretele relationarii.
269EUR

este salariul MEDIU din Romania, dupa terminarea facultatii

52%

din absolventele de facultate nu gasesc de lucru, deloc

24%

din absolventele de facultate vor gasi de lucru pe specializarea lor

681EUR

este costul unui trai decent, la un nivel confortabil

Ti-am oferit cifrele

Important e ce vei alege tu sa faci acum. Vei face ceva ca sa iti oferi un start mai bun in viata? Vei face ceva ca sa nu iti mai lipseasca nimic? Pentru ca daca vrei … ai un buton aici in dreapta!