Inlocuieste banalul cu un stil de viata extravagant!

Trecand peste tabuuri poti avea castiguri care sa-ti aduca independenta financiara mult dorita si vei avea tot ce-ti doresti.
  • Jobul de model videochat, in ciuda conceptiilor eronate, este unul serios, care, tratat cu profesionalism, poate aduce o multitudine de beneficii.
  • Acest job imbunatateste substantial calitatea vietii in special prin veniturile pe care le garanteaza, dar si prin flexibilitatea programului si interactiunii dintre oameni. Bineinteles, totul depinde de tine si de seriozitatea ta.
  • Echipa Bsmart pune pret pe confortul tau si iti ofera traininguri, sesiuni de coaching si toate conditiile astfel incat tu sa te simti motivata si in siguranta.
  • Iti propunem sa purtam o discutie si sa intelegi exact despre ce e vorba inainte sa iei o decizie.

Ce spun fetele Bsmart

Daca stiam ca echipa de aici e asa de treaba nu mai stateam atat pe ganduri inainte sa aplic. 
Raluca, 22 ani
Da, aveam inima cat un purice cand am intrat la interviu, apoi aveam mari emotii prima oara cand am intrat in camera, dar au trecut si acum imi place, mai ales dupa ce am vazut ca banii vin la timp.
Ale, 24 ani
Am prietene care castiga 10 milioane pe luna, muncesc mai mult decat mine, si la sfarsit de luna niciodata nu mai au bani, ce sa mai zic de pus bani deoparte.
Raluca, 22 ani
am mai muncit in alte domenii, dar aici e primul job unde vin cu drag. credeti bine, nu credeti, iarasi bine.
Caty, 26 ani
Ma atragea ideea de videochat dar nu stiam despre domeniu decat din auzite; la interviu am inteles mai bine, iar acum ma bucur ca am avut curajul sa vin!!! :D
Dana
Am lucrat mai demult intr-un studio si mi-am promis ca nu voi mai avea de-a face cu acel gen de oameni niciodata, dar de nevoie am aplicat la Bsmart Studio si am aflat ca se poate si altfel! (profesionalism, conditii de munca la nivel inalt, oameni pasionati de ceea ce fac)
Georgiana
Ma amuz cand imi amintesc cat de sceptica si nehotarata eram cand am fost sunata pentru interviu dar am zis sa ma duc si ma bucur ca am luat aceasta decizie! Sunt oameni deschisi, corecti, si raspund la orice intrebare fara baliverne
Andreea
Am aplicat la Bsmart Studio dupa ce am pierdut un pariu. Cand m-au sunat ma bufnea rasul dar m-am dus din curiozitate. Am lucrat ospatar, dar mi-am dat demisia si am venit aici, la Bsmart. Ma si distrez si fac si bani!
Sandra
E tare atmosfera aici, combinatia ideala dintre seriozitate, profesionalism si placut, calduros, confortabil, iar ca aspect… palaria jos! Intai ofera si abia apoi cer, e o placere sa lucrez la ei! M-am simtit sustinuta si apreciata inca de la interviu!
Ramona
As fi stat si 10 ore de vorba la interviu, m-am simtit in largul meu si am aflat cele mai multe si corecte informatii de pana acum despre ce inseamna sa fii un model de videochat. Chiar daca nu e ceva pentru toata lumea, chiar cred ca e o experienta foarte buna pentru orice fata/femeie. Tineti-o tot asa!!!
Alexandra